فهرست محتوا

وکیل دعاوی ملکی کیست؟

وکیل دعاوی ملکی، وکیل پایه یک دادگستری است که گرچه دارای تخصص، دانش و تسلط کافی برای اقامه دعوا و دفاع در تمامی زمینه‌های وکالت می باشد اما در دعاوی مربوط به اموال غیرمنقول مطالعه، تجربه و تخصص داشته اما در دعاوی ملکی فعالیت تخصصی دارد و دراین زمینه بهترین راهکارها، نوع دادخواست، شکایات و اقدامات قانونی را شناسایی کرده و به دفاع از حقوق موکل خود می‌پردازد.داشتن یک وکیل متخصص در دعاوی ملکی باعث می شود علاوه بر افزایش سرعت، احتمال به نتیجه رسیدن شما در دعاوی املاک بیشتر گردد تا بعضاً در نیمه راه به دلیل عدم آگاهی با شکست مواجه نشوید.

دعاوی ملکی در 3 حوزه : حقوقی ، کیفری ، ثبتی قابل پیگیری در محکمه می باشند

تماس با وکیل ملک واملاک

درخواست وکیل ملکی

چرا باید به وکیل دعاوی ملکی مراجعه کرد؟

امروزه یکی از متعددترین و پیچیده ترین پرونده های قضایی که برای موکلین از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، پرونده های ملکی است چراکه با توجه به سرمایه‌گذاری‌های کلان، ساخت و سازهای مشارکتی، وسعت املاک و مستغلات تمایل روزافزون افراد برای سرمایه‌گذاری در این حیطه، بخش عظیمی از سرمایه افراد در املاک آن‌ها ذخیره شده و از سویی دیگر قوانین و مقررات حاکم بر املاک و مستغلات نیز بسیار گسترده و متنوع هستند که در بسیاری از موارد طرفین معاملات و مالکان نیز با اصول و مسائل حقوقی مربوط به ملک آشنایی چندانی ندارند و حتی گاهی مداخلات حقوقی ناآگاهانه و بدون تجربه قبلی آن‌ها تنها منجر به طولانی‌تر و فرسایشی‌تر شدن روند رسیدگی و حتی در برخی از موارد افراد سرمایه ای که حاصل یک عمر تلاش است را در اینگونه پرونده ها از دست میدهند. گاهاً ممکن است پرونده‌های ملکی موارد کیفری را نیز شامل شوند و بیش از پیش برای شما دردسر درست کنند. ممکن است کلاهبرداران و افراد سودجود برای بهره بردن حداکثر از دادگاه، شکایاتی مطرح کنند که شما را درگیر کند. بنابراین در چنین پرونده‌هایی مثل تصرف عدوانی، جعل سند یا … تنها یک وکیل متخصص املاک است که امری ضروری و سرنوشت‌ساز است و لازم است در این خصوص با یک وکیل دعاوی ملکی مشورت نماییم تا بتوانیم بهترین اقدام را در برابر مشکل رخ‌داده شده داشته باشید.

ویژگی های یک وکیل دعاوی ملکی خوب چیست؟

تجربه کافی:

در وهله اول باید بدانیم که “تجربه” وکیل دعاوی و قراردادهای ملکی در به انجام رساندن وکالت ملکی دارای تاثیر بسزایی است؛ در واقع با توجه به سرمایه های هنگفتی که در زمینه ملک خرج می‌شود و ملک یکی از سرمایه های ارزشمند مادی ما انسان هاست، دعاوی ملکی باید با دقت و ریزبینی و سرعت بالایی مورد بررسی قرار گیرد. بنابراین وکیل متخصص امور ملکی باید تجربه و سابقه بالایی در حل و فصل امور ملکی داشته باشد وحقیقتا صرف دانش حقوقی برای پیروزی در دعاوی ملکی کافی نیست.

آگاهی نسبت به قوانین و رویه قضایی:

بدون شک بدون تسلط به قوانین نمی‌توان به خوبی از حقوق موکل دفاع کرد. بنابراین علاوه بر تجربه، وکیل دعاوی ملکی باید قوانین ملکی و رویه دادگاه‌ها در این حوزه را به خوبی بشناسد و با استفاده از آخرین قوانین و مقررات قضایی مشاوره‌های کارآمد و موثر را ارائه دهد. هنر لایحه‌نویسی و تنظیم دادخواست یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک وکیل مجرب ملکی است.

آگاهی از هزینه های پرونده :

بهترین وکیل دعاوی ملکی، وکیلی است که با ارائه مشاوره موثر به حل پرونده کمک کند و ضمن بازگو کردن مراحل و روند قانونی آن به صورت کاملا شفاف ابهامات موکل خود را برطرف نمایدو با اشراف بر جزئیات پرونده و انتخاب بهترین مسیر از هدر رفتن هزینه‌ها تا حد ممکن جلوگیری کند.

نظارت بر اجرای احکام:

یک وکیل دعاوی املاک حتما باید بر اجرای احکام بعد از رای قاضی نیز نظارت و پیگیری کند تا حقوق موکل تمام و کمال مورد حمایت قرارگیرد چراکه اجرای احکام چالش برانگیز ترین و آخرین مرحله قانونیست اما بسیاری از وکلا دراین مرحله موکل را همراهی نمی کنند.

مهمترین ویژگی و خصوصیت جهت وکالت در دعاوی ملکی:

  • ارتباط و مشاوره مستقیم با وکیل
  • پرداخت به صورت توافقی و اقساط
  • پیگیری پرونده تا مرحله پایانی

ارائه خدمات حقوقی به عنوان وکیل متخصص در دعاوی ملکی در سه حوزه :
   ۱. وکالت در دعاوی :

چنانچه قصد طرح دعاوی حقوقی یا شکایت کیفری در خصوص ملک را دارید یا علیه شما چنین اقدامی صورت گرفته است ،به عنوان وکیل دعاوی ملکی در کنار شما عزیزان هستیم و با بررسی تخصصی و عمقی پرونده شما، بهترین راهکارها را درنظرگرفته و از بهترین نقطه فعالیت حقوقی خود را آغاز نموده،در واقع بهترین نحوه طرح دعوای شما را تشخیص داده تا بیشترین تاثیر مثبت را بر روند دادرسی و تعیین محدوده حقوق شما داشته باشیم و دادخواستی حرفه‌ای را برای شما تنظیم می گردد که کمترین هزینه دادرسی و زمان رسیدگی را به دنبال داشته باشد.

   ۲. مشاوره

در هنگام انجام هرگونه معاملات ملکی نظیر خرید و فروش، رهن و اجاره، مشارکت در ساخت و … با ارائه مشاوره تخصصی پس از مطالعه جامع و دقیق اسناد و مدارک همراهتان هستیم.

   ۳.تنظیم قرارداد

قبل از انجام هرگونه معاملات ملکی و امضاء قرارداد، تنظیم قرارداد صحیح و قانونی و با ضمانت اجراهای قوی جهت جلوگیری از دعاوی آینده را به ما بسپارید چراکه قراردادهای ملکی بسیار مهم و پر هزینه هستند و به همین دلیل باید حتما از یک وکیل برای تنظیم قرارداد مشورت گرفت تا در آینده مشکلی ایجاد نشود. وکیل معاملات و قراردادهای ملکی می‌تواند قراردادهای فروش و اجاره ، قراردادهای مشارکت در ساخت، قراردادهای مشارکت در قالب مضاربه یا حواله و قراردادهای پیش‌فروش ملک را تنظیم کند. وکلا به دلیل تسلطی که به قوانین مدنی، قوانین مسئولیت مدنی، قوانین شهرداری، قوانین ثبتی، قوانین مجازات اسلامی، قوانین تجاری و سایر قوانین مربوطه دارند می‌توانند از ورود خسارت و تضییع حقوق افراد جلوگیری کنند و با تنظیم قراردادهای قانونی و صحیح، همه جوانب احتمالی را در نظر بگیرند.

مشاوره حقوقی با وکیل دعاوی ملکی :

مشاوره با یک کارشناس و متخصص حقوقی، راه حلی بسیار کم هزینه در مقابل ضرر احتمالی است؛ دریافت مشاوره حقوقی از بهترین وکیل دعاوی ملکی تهران این مزیت را دارد که شما با خیال آسوده برای امور حقوقی خود در زمینه املاک، اقدام کنید. همچنین با آگاهی بیشتر از این مسائل حقوقی می‌توانید از ضررهای احتمالی یا کلاهبرداری‌هایی که در این حوزه انجام می‌شود مصون بمانید.

بهترین وکیل ملکی آنلاین :

قطعا با روبرو شده با یک دعوای ملکی یا مشکلات مربوط به اسناد و مدارک ملک ، این سوال برای شما پیش می آید که در وهله اول باید چه کاری انجام داد؟ همانطور که با پیش آمدن یک بیماری باید به متخصص مربوط به آن مراجعه کرد تا بیماری به طور کامل ریشه کن شود و عوارض آن گریبان گیر ما نشود ،در هنگام پیشامد مشکلات ملکی نیز باید به متخصصین و وکیل دعاوی ملکی مراجعه نمود تا با خیال راحت و با صرف کمترین هزینه و زمان، بازدهی و نتیجه رضایت بخشی را به دست آورد لذا می توان با خیال راحت با یک وکیل دعاوی ملکی و قراردادها به صورت حضوری و یا با یک وکیل ملکی آنلاین در مورد جوانب پرونده صحبت نمود و برای جلسات بعدی و تکمیل اطلاعات قرار گذاشت.

 اگر بدنبال یک وکیل مجرب در این زمینه با بیشترین آمار موفقیت در پرونده های دعاوی ملکی هستید برای دریافت مشاوره حقوقی رایگان با شماره تماس‌های زیر با وکیل پایه یک دادگستری خانم مریم فلاح تماس حاصل فرمایید:

شماره تماس :

انواع دعاوی ملکی چیست؟

انواع دعاوی ملکی در قانون درحقیقت دعاوی ملکی که توسط وکیل دعاوی ملکی مورد رسیدگی قرار می‌گیرند، به سه دسته زیر تقسیم می شوند:

۱-دعاوی ملکی حقوقی:

دعاوی ملکی حقوقی در هنگام نقض عهد یا سهل‌انگاری از سوی هر یک از طرفین در انجام تکالیف مقرر در قرارداد رخ می‌دهد بدون اینکه عنصر مجرمانه‌ای دخیل باشد. وکیل دعاوی ملکی در موارد با تخصص خود بسیار راهگشا خواهد بود.
مثال های مهمی ازین دسته از دعاوی به شرح ذیل می باشد:

  • دعوای الزام به تحویل ملک
  • دعوای الزام تنظیم سند رسمی ‌برای املاک
  • دعوای الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی (مختص به ساختمان‌های دارای واحد‌های متعدد مستقل)
  • دعوای الزام به اخذ پایان کار (مختص ساختمان‌های تکمیل شده و مورد تایید کارشناس ساخت و ساز)
  • دعوای خلع ید
  • دعوای افراز ملک مشاع از دادگاه
  • دعوای تقسیم و فروش ملک مشاع
  • دعوای رفع تصرف عدوانی
  • دعوای ابطال قرارداد (مختص به مشکلات موجود در مفاد قرارداد)
  • دعوای درخواست دریافت مطالبه‌‌ اجرت المثل ایام تصرف
  • دعوای مطالبه ثمن قرارداد ملکی
  • دعوای فسخ قراردادها (مختص قرارداد های دارای نقص قانونی)
  • دعوای حقوقی تعدیل میزان اجاره بها بر اساس عرف جامعه (درخواست افزایش یا کاهش اجاره)
  • دعوای درخواست مطالبه سرقفلی (گرفتن حق کسب و پیشه)
  • دعوای تخلیه‌‌ اماکن تجاری (مختص املاک مشمول قوانین مختص به خود)
۲-دعاوی کیفری ملکی:

دعاوی ملکی کیفری هنگامی حادث می‌شود که یکی از طرفین دعوا، با سوء نیت عملی مجرمانه نسبت به ملک دیگری مرتکب شود. از مهمترین دعاوی ملکی کیفری می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • دعوای جعل اسناد ملکی به نیت فریب و کلاهبرداری دیگران
  • دعوای ارتکاب جرم کلاهبرداری در خرید و فروش و معاملات املاک و مسکن
  • دعوای خیانت در امانت
  • دعوای فروش غیرقانونی مال غیر به یک یا چندین فرد دیگر
  • دعوای انتقال منافع ملک غیر به فرد یا افراد دیگر
  • دعوای تبانی و فساد در خرید و فروش‌ و معاملات دولتی
  • دعوای استفاده از سند جعلی در معاملات ملکی
  • انواع دعاوی ملکی تغییر کاربری زمین کشاورزی بدون داشتن مجوزرسمی از مراجع مرتبط
  • دعوای خرید و فروش و معامله معارض
  • دعوای ورود غیرمجاز به ملک دیگران
 
۳-دعاوی ثبتی ملکی:

این دسته از انواع دعاوی ملکی، همانطور که از اسمشان پیدا است، مرتبط به ثبت اسناد و املاک است و در هنگام نقض یا عدم رعایت هر گونه قانون ثبت املاک و اراضی رخ خواهد داد. در این موارد مراجعه به یک وکیل دعاوی ملکی کارکشته لازمه ادامه کار است. نمونه هایی از مهمترین این دعاوی به شرح ذیل می باشد:

  • دعوای ابطال اجرائیه‌‌ ثبتی املاک مرتبط
  • دعوای ابطال مراحل ثبتی (باطل شدن سازوکار کمسیون‌های مختلف ثبتی)
  • دعوای ابطال نظریه هیات حل اختلاف اداره ثبت و اسناد کشور.
  • دعوای افراز ملک مشاع از اداره ثبت
    انواع دعاوی ملکی اجرای ثبت

حق الوکاله وکیل دعاوی ملکی چقدر می باشد؟

هزینه های وکیل دعاوی ملکی، بسته به نوع دعوای ملکی شما و پیچیدگی پرونده املاک شما متفاوت است اما هزینه وکیل ملکی در برابر ضرر و زیانی که ممکن است با از دست دادن نتیجه دعوا وارد شود، بسیار بسیار ناچیز است اما در رابطه با این موضوع که حق‌الوکاله وکیل ملکی متخصص به چه صورتی تعیین می‌شود در ابتدای امر باید بیان کنیم که چیزی که در وهله اول اولویت دارد توافق بین وکیل دعاوی ملکی و موکل است و میزان حق‌الوکاله می‌تواند در این جا بیشتر و یا حتی کم‌تر از تعرفه‌ای باشد که وجود دارد. حق‌الوکاله وکیل مجرب ملکی می‌تواند بر اساس یک سری شرایط تغییر نماید که از جمله آن می‌توانیم به میزان حساسیت و گستردگی پرونده مطرح شده اشاره نماییم، هرچقدر یک پرونده از پیچیدگی بیشتری برخوردار باشد وکیل ملکی در این مورد به الطبع دستمزد بیشتری طلب می‌کند.
در کلیت امر باید بدانیم؛ چون دعوای مطرح شده در زمینه دعاوی ملکی می‌باشد میزان حق‌الوکاله بر اساس میزان ارزش ملک تعیین می‌شود

مهم ترین سوالات متداول در دعاوی ملکی

۱-تفاوت دعوای تصرف عدوانی با خلع ید چیست؟

 اولا ًخلع ید دعوای حقوقی است اما تصرف عدوانی را از طریق کیفری نیز میتوان پیگیری نمود. ثانیاً در دعاوی تصرف عدوانی نیاز نیست حتما مالک باشید اما در خلع ید برای برپایی دعوا حتما باید مالک و دارای سند رسمی باشید. ثالثاً اجرای حکم خلع ید منوط به نهایی شدن حکم است اما در تصرف عدوانی بلافاصله بعد از صدور حکم میتوان آن را اجرا نمود.

۲-آیا می توان قبل از اتمام مدت اجاره دستور یا حکم تخلیه فوری گرفت؟

حکم و دستور تخلیه فوری فقط از سوی شورای حل اختلاف محل وقوع ملک فقط برای زمانی که قرارداد به اتمام رسیده باشد صادر میشود، لذا مالک نمی تواند پیش از اتمام قرارداد درخواست حکم و دستور تخلیه فوری نماید.

۳-در کمیسیون ۱۰۰ شهرداری به چه دعاوی رسیدگی می‌شود؟

این کمیسیون مرجعی است که به تخلفات ساختمانی و دعاوی ساختمانی نظیر : نداشتن پروانه ساخت،تغییر کاربری ساختمان،تجاوز به حریم عمومی، عدم رعایت اصول شهرسازی رسیدگی می نماید.

4.5 2 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
4 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

نوع مشاوره خود را انتخاب کنید.

برای درخواست مشاوره حضوری شماره خود را وارد کنید.